Skip to main content

Časování na jedničku

Jednu květnovou sobotu se konala kousek od Vysokého Mýta svatba Báry a Lukáše. Oba jsou velcí pohodáři, trávit s nimi den bylo opravdu bezva! Nerozhodil je nijak zvlášť ani přicházející déšť, vlastně by se dalo říct spíš slušná bouřka. Začalo pršet jen pár minut po focení s rodinou a hosty, bylo to vážně o fous.

Když začalo pršet a hosté se začali přesouvat na místo hostiny, měli jsme spolu s Bárou a Lukášem asi 2 hodiny sami pro sebe. Obřad i focení se konal na zřícenině hradu Košumberk, která nám poskytla v bouřce střechu nad hlavou a taky závětří (relativní :-)). A že jsme si to spolu ty 2 hodiny užili! Bylo moc fajn oba novomanžele více poznat. Povídali jsme si třeba, jak se spolu poprvé poznali při hraní v kapele, nebo taky o jejich dalších společných plánech a jejich službě v několika křesťanských společenství v okolí Vysokého Mýta.

Byl jsem vážně vděčný, že si Bára a Lukáš nechali na focení spoustu času a mohli jsme si „na pohodu“ popovídat a nikam se nehnat. Bylo inspirující pozorovat, jak si užívali každou chvíli jejich svatebního dne a radovali se spolu. Tak doufám, že Vám budou fotky dělat dlouho radost!

Obřad a portrétní focení: Zřícenina hradu Košumberk
Svatební raut a zábava: Club c.k. Pluk

Leave a Reply

David Vávra +420 739 124 412 david@photovavra.cz