Skip to main content

Business focení

Potřebovali jste někdy fotku pro svůj životopis, nebo třeba Linkedin? Něco profesionálního, ale zároveň uvolněného, na úrovni?

Nedávno jsme přesně takové focení podnikli s Tomášem Vychodilem. Tomáš se 16 let pohybuje v businessu, mentoruje a koučuje podnikatele spolu s manažery, zároveň také pracuje na svých několika projektech.

Hledal možnosti, jak svůj web obohatit a aktualizovat o přirozené a nenucené, zároveň profesionální fotky. Dali jsme to spolu dohromady a domluvili si schůzku. S Tomášem jsme se neviděli poprvé, v létě jsem totiž fotil jeho svatební den. Ačkoli mělo tentokrát focení formálnější nádech, byl to opět skvěle strávený čas. Na výsledky se můžete podívat v galerii níže.

U Davida mne neustále překvapuje jeho profesionalita. Při focení svatby o něm ani nevíte a pak vám přinese úžasně zachycené momenty, na které se budete rádi dívat celý život. Když vás fotí ve studiu, dokáže váš uvolnit a zklidnit tak, že na fotkách vypadáte naprosto přirozeně. Je radost s někým takovým spolupracovat.

Tomáš VychodilSpecialista v oblasti marketingu a obchodního poradenství

Leave a Reply

David Vávra +420 739 124 412 david@photovavra.cz